MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Udbuddet af spillemaskiner er enormt. Det betyder noget for enhver smag, når der skal vælges god underholdning på nettet. Trods det store udvalg er der enkelte spillemaskiner, der har formået at tage os med storm. Tre stikker ud, når vi ser på de foretrukne blandt engagerende spillere.

Book of Dead – det gamle Egypten lokker

Det er de færreste, der ikke bliver grebet af de mange spændende historier fra det gamle Egypten. Det faktum har Play’n GO haft øje for i udviklingen af den populære spillemaskine Book of Dead udgivet i 2014. Seks år er gået og stadig er spillemaskinen blandt de mest eftertragtede på markedet.

Side om side med den eventyrlystne karakter Rich Wilde tager spillemaskinen spillere med på en hæsblæsende skattejagt, hvor målet især er at finde den magiske bog, som indeholder de dødes hemmeligheder. Foruden bogen består spillemaskinen af symboler, der illustrerer store egyptiske guder som blandt andet Osiris og Anubis. En interessant historie, medrivende symboler tilsat flot grafik og store, attraktive bonusfunktioner er alt sammen en del af succesopskriften. Det kommer som ingen overraskelse, at denne spillemaskine fortsætter med at hitte stort blandt spillere.

Starburst – retro går aldrig af mode

Mange år er efterhånden gået siden Starburst første gang så dagens lys i 2012. På trods af det fortsætter spillemaskinen fra den dygtige spiludvikler NetEnt med at være en af de foretrukne på markedet. Populariteten skyldes en kombination af velkendte symboler tilsat innovative elementer.

Blandt andet kan spillere nikke genkendende og nostalgisk til retrosymboler som 7-taller, barer og diamanter, mens de også kan nyde godt af et kreativt påfund såsom spillelinjer, der potentielt kan give gevinster begge veje. Det er modsat traditionelle spillemaskiner, der som regel kun udbetaler fra venstre mod højre. Som BonusFinder skriver, er det i øjeblikket især Starburst, de fleste free spins tilbud centrerer sig om, mens det ligeledes er muligt at finde tilbud til Book of Dead. For eksempel tilbyder LeoVegas 50 free spins uden indbetaling til Starburst, mens Mr Green giver 50 til Book of Dead. For nye spillere betyder det gode muligheder for at teste spillemaskinerne.

Gonzo’s Quest – alle elsker en solid skattejagt

Igen viser NetEnt, hvad de dur til. Gonzo’s Quest er spillemaskinen fra 2010, som har tryllebundet de fleste. Det med sit underholdende tema, der bygger på den autentiske historie om erobreren Gonzalo Jiménez de Quesada og hans søgen efter guldbyen El Dorado i Sydamerikas jungle.

Foruden den gribende historie er spillemaskinen udstyret med en sublim grafik, der blandt andet består af en flot indledende 3D video, som gør et forrygende stykke arbejde i at sætte scenen for historien. Derudover har producenten tilføjet en forrygende lavinefunktion samt en stribe indianske symboler og jungleelementer, som gør det til en fornøjelse at tilbringe tid i selskab med spillet. Der skal ikke være tvivl, om at det i særdeleshed er den spændende og sande historie kombineret med en flot grafik, som har grebet publikum og resulteret i, at spillemaskinen fortsat er en af de mest populære. Det trods spillets eksistens, som hviler på hele 10 år.

En spændende historie, en flot grafik og en række gribende symboler og bonusfunktioner synes alt sammen at være en del af det, der gør en spillemaskine populær. I hvert fald er dette træk, de 3 nævnte spillemaskiner har til fælles, og det er nok netop heri, vi skal forstå spillenes popularitet, som fortsat gør sig gældende adskillige år efter udgivelsen.

MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden