MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Kunne du tænke dig at opleve Dublin på nærmeste hold? Så spil på den sjove jackpot-automat Luck O' the Jackpot for rigtige penge og vær med i lodtrækningen om en uforglemmelig weekendtur til Irlands hovedstad. Har du aldrig prøvet Danske Spil Online før, så kan du endda være med helt gratis. Du får nemlig 25 kr. gratis at spille med her.

Sådan er du med i Skt. Patricks Day konkurrencen om en rejse til Dublin

Spil for rigtige penge på Luck O' the Jackpot senest på Skt. Patricks Day (søndag den 17. marts). Lodtrækningen foretages mandag den 18. marts, og vinderen kontaktes direkte på e-mail. Vinderen skal en tur til Dublin og får lejlighed til at besøge Guiness' ikoniske hovedkvarter

Irsk folkefest på Danske Spil Online

Fejringen af den irske nationaldag – Sankt Patricks Day eller Skt. Patricks Dag på dansk – hører ikke længere kun til i Irland. Den 17. marts markeres efterhånden af feststemte, grønklædte mennesker i hele verden, og på Danske Spil Online takker de aldrig nej til en god fest. Derfor fejrer de Skt. Patricks Dag ved at udlodde en weekendtur til Dublin med alt betalt. Du skal bare spille på deres mest irske spilleautomat, Luck O' the Jackpot. Her kan du tilmed også være heldig at vinde deres The Big One Jackpot, der altid er på mindst 10 mio. kr., men som lige nu er på svimlende 20 mio. kr. Det kræver bare det rigtige spin for at udløse jackpotten. Er du ny spiller, kan du også få en gratis chance for at vinde. Her er 25 kr. gratis til at vinde jackpotten.

Er du mere til poker? Så er der også St. Patrick Day poker freerolls her.

Skt. Patricks Day konkurrenceregler og – vilkår

Denne kampagne er aktiv fra den 15. til den 17. marts 2019. Alle spillere, der spiller på automaten Luck O' the Jackpot for rigtige penge, er med i lodtrækningen, og hver spiller kan maksimalt optjene ét lod. Kampagnen er kun åben for kunder, der er minimum 18 år og bosiddende i Danmark og er tilgængelig på både PC og mobile enheder, tilmelding er ikke nødvendigt.

Vinderen kontaktes direkte på den e-mail, der er registreret i systemet senest tre hverdage efter kampagnens afslutning, og vinderen vinder en tur til Dublin bestående af fly, hotel, besøg på Guiness Storehouse og 3.000 kroner i kontanter til forplejning. Det er ikke muligt at ombytte rejsen til kontanter. Danske Spil Online betaler præmieafgiften og eventuelle skatter knyttet til præmien i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Du skal således ikke betale en præmieafgift, og du vil heller ikke indkomstbeskattes af præmien.

Danske Spil Online forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Danske Spils kontrol.

Danske Spil Online erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Medarbejdere i Danske Spil koncernen og deres nærtstående samt samarbejdspartnere og deres nærtstående kan ikke deltage i konkurrencen.

Ved mistanke om snyd kan de se bort fra din deltagelse. Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Danske Spil. Danske Spil kan ikke ansvarligholdes for tekniske problemer, der sker under kampagne perioden, det er kun spil der er blevet accepteret af systemet som tæller i kampagnen. Danske Spil forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår. Danske Spil Online tager forbehold for trykfejl og fejl i de her givne informationer.

Konkurrencen afholdes af Danske Licens Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby, CVR.nr: 33034474. Danske Spil Online kan kontaktes vedrørende denne konkurrence på tlf. 36072 80 80 eller mail.

MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden