MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Spil på Dronningens Nytårstale 20162016 går hæld, og snart hopper vi ind i år 2017. På årets sidste dag samles de fleste danskere traditionen tro om Dronningens nytårstale. Mange har en idé om, hvad Dronningen vil bruge sin taletid på. Men vidste du, at man kan spille og tjene en skilling på det, hvis man er god (eller heldig). Der er således flere bookmakere, der tilbyder spil på Dronningens nytårstale, men det klart bedste tilbud er til nye spillere på 888sports.

På 888sports er der nemlig dobbelt op på gevinsten på nytårstalen til nye spillere. Spiller du fx 100 kr. til odds 6, vil din normale gevinst være 500 kr. Men i dagens anledning fordobler 888sports den til 1000 kr. i kontanter! Bedre tilbud finder du ikke på nytårstalen. Læs mere om det fabelagtige tilbud her.

Hvad skal man spille på af ord i Dronningens Nytårstale?

888sports har et kæmpe udvalg og dermed et hav af muligheder for at spille på lige netop de ord, du tror mest på, at Dronningen vil bruge. Du finder alle mulighederne lige her. For at give dig det bedste overblik har 888sports gennemgå udvalget af spændende spilmuligheder i forhold til overordnede emner. Vi bringer uddrag af artiklen her:

Politik – fra Brexit og Trump til terror og flygtninge

Dronningen må jo ikke have et officielt politisk ståsted. Dog har hun tidligere åbnet en smule op. Hvis man tror, hun vil give endnu mere lods, kan man spille på ’tolerance’ og ’fællesskab’ til 3.50 og ’medmennesker’ til 4.00. Omvendt har terror igen i år været nærværende og ord som ’Nice’ (odds 1.75) og ’terror’ (odds 1.28) virker som sikre bets. Desværre fristes man til at sige.

2016 har været et stormfuldt politisk år, der har budt på mange store forandringer. Og uagtet at Dronningen skal forholde sig neutral, vil hun helt sikkert berøre politiske og strukturelle forandringer, vi oplever. I forhold til den internationale scene kan man få ’Donald Trump’ til odds 10.00. Englændernes udmelding af EU må også være i spil til at blive nævnt af Hendes Majestæt. Her får du hele 35.00 gange pengene på ’Brexit’.

Indenrigspolitisk har der også været gang i den. Og de helt store buzz-ord har været ’asyl’ (odds 4.00), ’integration’ (odds 1.18) og ’flygtninge’ (odds 1.18). Hvis man ellers er i gang i denne kategori, kan man toppe den op med ’Inger Støjberg’ til odds 150. Så er champagnen i hvert fald betalt.

Sportens år, Pernille Blume og Lord Bendtner i nytårstalen?

2016 var et kæmpe sports-år med både OL i Rio og EM i fodbold. Og ’Olympiske Lege’ er da også godt oppe på listen og giver pt. odds 5.00. Med Kronprins Frederiks engagement i netop OL kunne det sagtens være lidt af et gave-odds. Man kan også vende blikket mod nogle af de helt store danske præstationer ved legene. Således blev vi to verdensstjerner rigere i form af guldvinderen på 50 meter fri i svømning, Pernille Blume, og sølvvinderen på 400 meter hæk, Sara Slott Pedersen. Hvis du tror, at de har imponeret Majestæten nok til at blive nævnt i nytårstalen, kan du få dem begge til flotte odds 50.00. Selvfølgelig er ’håndboldherrerne’ også på 888’s liste over muligheder, og de står pt. i hele 100.00 gange pengene.

Hele Danmarks Nicklas Bendtner har haft et turbulent år, men er selvfølgelig altid en mulighed. I år står ’Lord Bendtner’ pt. i sensationelle odds 500.00. Så her er der altså mulighed for en kæmpe gevinst og trækken på smilebåndet, hvis vores kære Dronning er lige så vild med Lord’en som os andre. Den evige kamp mellem Messi og Ronaldo om at være bedst blev i år domineret af Ronaldo med både EM (’Portugal’ til odds 18.00) og Champions League-triumf. Måske er det derfor, at ’Ronaldo’ kan fås til odds 75.00, og at Messi er helt oppe i odds 125 på trods af sin ellers urørlige status i fodboldens verden.

Kommer Dronningen ind på underholdningens verden?

Vi følger dem og kender dem nærmest lige så godt som vores nærmeste omgangskreds. Underholdningsverdenens fiktive og reelle figurer har igen i år haft endnu mere indflydelse på os. Hvis du tror på, at Dronningen vil nævne den ligeledes storrygende ’mopper’, kan du få hele 125.00 gange pengene. Tror du hun vil finde mere af sig selv i dragemoder – og ligeledes dronning – ’Khaleesi’ kan du få odds 350.00.

Og hvem ved om ikke hendes Majestæt Dronningen sidder klistret til skærmen sammen med resten af Danmarks tweens, når ’Paradise Hotel’ kører over skærmen. Nævner hun tv-programmet, hvor alle er kommende ekskærester med alle, får du odds 250.00 og har således råd til en ekstra flaske i byen. Måske Majestæten har haft en griner over ’Chili Claus’ (odds 250.00) på ’Facebook’ (odds 6.00), eller måske hun ikke kan lade være med at komme op og bimle af at se ’Ole Henriksen’ (odds 250.00) være sig selv.

Og som alle andre børnepassende familiemennesker har hun sikkert også benyttet sig af ’Ramasjang’ (odds 75.00) fra tid til anden. Selv royale er trods alt kun mennesker og med antallet af ’børnebørn’ (odds 1.85) in mente, kunne man godt forestille sig behovet for lidt fred og ro, når ulvetimen nærmer sig.

De kontroversielle ord

Ordene der vil gøre hendes tale enestående og gøre, at vi aldrig vil glemme den. For hvad nu hvis hun havde fået nok og valgte at ’abdicere’ til odds 20.00? Eller hvis Dronningen eksempelvis nævner ’Christiania’ (odds 15.00). Man ved jo aldrig hvor meget ’cannabis’ (odds 75.00) egentlig fylder for den tobakglade majestæt. Det kan jo også være, at dronningen har været travlt beskæftiget på sin smart phone som resten af befolkningen med at spille ’pokemon’ (odds 100.00). Det er jo en god måde at få rørt sig på. Mulighederne er mange og flere end listet her. Se hele listen her.

De nye ord – shitstorm, ekkokammer, skræmmeklovn og fuck

Kongehuset er pr. definition konservativt, og derfor er det altid sjovt at gætte på hvor langt, dronningen går, i forhold til at tage nye og moderne udtryk til sig. Og det er udtryk, der på trods af deres høje frekvens ude i samfundet, giver kæmpe-odds og dermed potentielt kæmpe gevinst. I 2016 har der været den ene ’shitstorm’ efter den anden, og alligevel kan du få hele odds 100.00 her. På samme måde har ’ekkokammer’ også været et begreb, der er gået igen i forhold til samfundsdebatten, men som giver hele odds 50.00. Samme odds får du, hvis du tror, at dronningen har været ligeså forfærdet og fascineret som os andre, at hun vil omtale en ’skræmmeklovn’.

Et af de ”gamle” nye ord er det i folkemunde allestedsnærværende ’fuck’. Hvis dronningen bevæger sig helt derned, kan du få odds 350.00. Hvem ved om hun glemmer tid og sted, og formaster sig til at bruge f-ordet. Også ’selfie’ er at finde på listen i odds 20.00, og du får hele 50.00 gange pengene, hvis du tror hun går all-in og siger ’selfie-stang’.

De sikre ord i Dronningens Nytårstale

Hvert år er der ord, som ligger lige for at smide en skilling efter. ’Færøerne’ og ’Grønland’ er nærmest garanteret, men giver ingen værdi. Så hvis man vil have værdi, kunne ’ansvar’ i 1.50 og ’arbejde’ i 1.75 være oplagte muligheder. Politiet har i år været vælten i flere omgange og bliver historisk også nævnt ofte. De kan i år fås til 1.33, hvilket umiddelbart er højt nok til, at man bør spille på det. Endnu mere værdi synes der at være i ord som ’medmennesker’ og ’danskhed’. Begge står i odds 4.00, mens ’forskelligheder’ ligger i 5.00.

Sidste år kunne man spille på “Det plejede far at gøre” i nytårstalen for 2015. Men 2016 har i sandhed også været et spændende år. Dronningen har i alt rigeligt med emner at vælge imellem til sin nytårstale – ligesom du altså har, når dig, vennerne og familien skal gætte på, hvad der bliver nævnt heri. Uanset om du vælger at gribe det an efter emner, holdning eller bare, hvad der kunne være for vildt at høre fra Dronningens mund, har vi blot et ønske om rigtig god fornøjelse med Dronningens Nytårstale 2016 – samt et rigtig godt nytår til dig og dine. Vi ses i 2017!

MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden